facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Transferro doet het
anders. Wij zijn er voor jou!

Transferro is er voor bedrijven en werkzoekenden in de metaal- en technieksector. Door onze jarenlange ervaring kennen we de branche, weten we wat er gezocht wordt en bieden we meer voor minder. Wat zeggen we? We bieden meer voor helemaal niets. Transferro gebruik je namelijk gratis!

Het wemelt van de techniek- en metaal vacaturesites, maar wij doen het anders. Transferro is er namelijk voor jou. Dat klinkt simpel, maar we willen het je vooral laten ervaren!

Transferro Blog


Transferro is er voor werkgevers en werkzoekenden in de techniek ook tijdens en na Corona

20 mei 2020 - Het zijn bijzonder ongekende en onzekere tijden voor werkgevers en werkzoekenden. De éne werkgever heeft moeite om vakkrachten en BBL’ers binnenboord te houden terwijl de andere werkgever in de metaal en installatietechniek nog steeds mensen kan gebruiken.

lees verder 


‘Zonder Transferro? Dan had ik nog steeds op de bank had gezeten.’

9 oktober 2018 - Zestien jaar was Ruud, toen hij stopte met de havo. De goedbedoelde adviezen van zijn ouders en vrienden sloeg hij in de wind: Ruud wilde gewoon werken om een auto bij elkaar te sparen, en werd stratenmaker. Lang ging dat goed. Totdat het bedrijf waar hij werkte failliet ging, hij plots thuis zat en afhankelijk werd van het UWV. En dan?

lees verder


‘Ik wilde gewoon iets to-taal anders!’

8 oktober 2018 - Desiree werkte al meer dan tien jaar als directiesecretaresse en dat deed ze behoorlijk goed. Ze was een gerespecteerde collega, werd benaderd door andere bedrijven en maakte stap na stap. Maar wat doe je als het werk wat je iedere dag doet, je eigenlijk niet écht gelukkig maakt? Desiree vertelt:

lees verder


‘Eindelijk kon ik de juiste stap maken!’

7 oktober 2018 - Het is prettig als je goed in werk bent. Als mensen je inzet dan ook nog eens waarderen en het duidelijk is dat je klaar bent voor een stapje omhoog is het helemaal perfect. Of toch niet? Daniël vertelt hoe Transferro hem begeleidde naar een nieuwe baan mét een stap omhoog.

lees verder


Werken in de metaal en techniek: er is meer mogelijk dan je denkt!

2 oktober 2018 - Werken in de metaal- of technische sector, dat kan toch alleen met veel ervaring en de juiste opleidingen? Dat klopt. Althans, gedeeltelijk, want vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt! De technische sector is een branche waar het werk vaak specialistisch is: millimeters verschil in een beginproduct kunnen zorgen voor een gigantische fout in het eindresultaat. Hoewel er steeds meer automatisch gaat, blijven mensen (ook in de toekomst) een onmisbare schakel in de metaal en techniek.

lees verder


Technisch personeel vinden in een krappe arbeidsmarkt.

29 augustus 2018 - Technische vacatures vervullen blijkt in de huidige arbeidsmarkt meer dan regelmatig een onmogelijke opgave. Kandidaten voldoen niet aan de gestelde eisen, hebben te weinig vakkennis of er komen simpelweg geen reacties binnen. Hoe zorg je dan toch dat je bedrijf draaiende blijft in een arbeidsmarkt waar geen goede man of vrouw te vinden is? Wij leggen het je uit.

lees verder