facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Transferro doet het
anders. Wij zijn er voor jou!

Transferro is er voor bedrijven en werkzoekenden in de metaal- en technieksector. Door onze jarenlange ervaring kennen we de branche, weten we wat er gezocht wordt en bieden we meer voor minder. Wat zeggen we? We bieden meer voor helemaal niets. Transferro gebruik je namelijk gratis!

Het wemelt van de techniek- en metaal vacaturesites, maar wij doen het anders. Transferro is er namelijk voor jou. Dat klinkt simpel, maar we willen het je vooral laten ervaren!

Onze kernpunten

Wil je meer weten over vacatures in de techniek of metaal? Of ben je nieuwsgierig naar wat Transferro voor jou als bedrijf of werkzoekende kan betekenen? Neem contact met ons op via de volgende kanalen:

Enthousiast geworden?
Schrijf je in of Bekijk alle vacatures.

We hopen dat alles je een stuk duidelijker is geworden op deze pagina. Zo niet? Neem dan contact met ons op, want wij zijn op ons best als we jou ondersteunen in je zoektocht. Wil je weten wat we in het verleden bereikt hebben of wat de techniek- en metaalsector bezighoudt? Lees onze blog "Werken in de metaal en techniek: er is meer mogelijk dan je denkt!" of "Technisch personeel vinden in een krappe arbeidsmarkt" en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen voor werkgevers en werknemers.

Bekijk alle blogs