facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Technisch personeel vinden in een krappe arbeidsmarkt.

Technische vacatures vervullen blijkt in de huidige arbeidsmarkt meer dan regelmatig een onmogelijke opgave. Kandidaten voldoen niet aan de gestelde eisen, hebben te weinig vakkennis of er komen simpelweg geen reacties binnen. Hoe zorg je dan toch dat je bedrijf draaiende blijft in een arbeidsmarkt waar geen goede man of vrouw te vinden is? Wij leggen het je uit.

Eind 2017 had één op de zes á zeven werkgevers in de metaal en techniek te maken met belemmeringen in de productie vanwege een tekort aan personeel. De aantrekkende economie en de vergrijzing zullen er beide aan bijdragen dat deze krapte voorlopig nog wel even aanhoudt. Om je bedrijf toch draaiende te houden en aan de vraag te kunnen voldoen, is er vaak meer mogelijk dan je als bedrijfsleider in de metaal en techniek denkt.

Transferro biedt bemiddeling tussen werkgevers en werknemers in de metaal en techniek. Op ons online portaal plaats je gratis je vacatures, waarna je een overzichtelijke inkijk krijgt in ons bestand met potentiële werknemers. Omdat Transferro ontzettend veel ervaring heeft in de metaal- en techniekindustrie en warme contacten onderhoudt met diverse instanties, is er aanbod uit hoeken die je vooraf wellicht niet zou verwachten als werkgever.

We horen je hier al denken, ‘is dat voor mij een risico?’. Daar kunnen we kort over zijn: nee. Door uitgebreide gesprekken met de mogelijke werknemer zoeken we heel gericht naar een geschikte werkplaats. We schuiven dus niet in massa, maar gaan bij iedere persoon voor maatwerk met als doel een langdurig werkverband. Dat maatwerk houdt ook in dat er opleidingsmogelijkheden in de metaal en techniek zijn die je in eerste instantie niet voorzien had. Neem dus vooral eens contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden die er voor jou als werkgever in de metaal en techniek liggen.

Oh, en hadden we al verteld dat het gratis is? Je leest het goed, in tegenstelling tot concurrenten betaal je dus niets om je vacature te plaatsen en gebruik te maken van ons bestand. Wij zijn Transferro, en wij verbinden mensen in metaal en techniek.

 

Terug naar de blogs

Inschrijven

Contact