facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Werken in de metaal en techniek: er is meer mogelijk dan je denkt!

Werken in de metaal- of technische sector, dat kan toch alleen met veel ervaring en de juiste opleidingen? Dat klopt. Althans, gedeeltelijk, want vaak is er veel meer mogelijk dan je denkt!

De technische sector is een branche waar het werk vaak specialistisch is: millimeters verschil in een beginproduct kunnen zorgen voor een gigantische fout in het eindresultaat. Hoewel er steeds meer automatisch gaat, blijven mensen (ook in de toekomst) een onmisbare schakel in de metaal en techniek. Zo belangrijk zelfs, dat er inmiddels tekorten ontstaan in de zoektocht naar geschikt personeel. Op het moment van schrijven zijn er zo’n 61.000 vacatures in de metaal en techniek en dat cijfer stijgt met de dag. Er is behoefte aan goed personeel en het begrip ‘goed personeel’ is vaak veel breder dan in eerste instantie gedacht wordt!

Waar het bij veel bedrijven draait om keiharde papieren, pakt Transferro het anders aan. Bij Transferro wordt gekeken naar jou als mens. Wie ben jij en bij welke sector binnen de metaal en techniek zou jij goed passen? Op basis van die eigenschappen gaan we kijken wat er mogelijk is. Heb je veel ervaring inclusief een technisch diploma en wil je stappen maken? Dan zoeken wij een nieuwe werkgever met doorgroeimogelijkheden. Heb je veel ervaring, maar niet in de techniek? Dan kijken we voor welke omscholing jij in aanmerking komt en zoeken we technisch werk waar jij dat wilt. Oh, en dat kost je helemaal niets, want Transferro weet precies welke budgetten er voor jou klaarliggen om benut te worden.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden voor het werken in de metaal en techniek. Als je geïnteresseerd bent is de volgende stap om contact met ons op te nemen. Op die manier maken we kennis met jou en jouw wensen, zodat we kunnen kijken welke langdurige optie er voor jou beschikbaar is in de metaal en techniek. Denk je na het lezen nou ‘leuk, maar dat is voor mij toch niet weggelegd’, neem dan zeker contact op! We weten namelijk zeker dat we wel grotere uitdagingen hebben gehad.

Wij zijn Transferro, en wij verbinden mensen in metaal en techniek.

 

Terug naar de blogs

Inschrijven

Contact