facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Transferro platform voor werkgevers en werkzoekenden in de techniek ook tijdens en na Corona

 

Transferro is er voor werkgevers en werkzoekenden in de techniek ook tijdens en na Corona
Het zijn bijzonder ongekende en onzekere tijden voor werkgevers en werkzoekenden. De éne werkgever heeft moeite om vakkrachten en BBL’ers binnenboord te houden terwijl de andere werkgever in de metaal en installatietechniek nog steeds mensen kan gebruiken. Zowel in goede als slechte economische omstandigheden is Transferro de matchingssite waar vraag en aanbod van technische vacatures en talenten bij elkaar komen.

Ben je werkzoekend en zoek je een baan in het MKB metaal of in de installatiebranche dan ben je bij Transferro aan het goede adres. Of ben jij die werkgever die afscheid moet nemen van een vakkracht of BBL’er of juist nog op zoek is naar een nieuwe medewerker dan kan Transferro je hier bij helpen.

Bereikbaarheid
Sinds half maart zijn de Coronamaatregelen van kracht en werken onze medewerkers conform richtlijnen RIVM. Ondanks dat het van iedereen veel vraagt zijn wij wel nog steeds net zo goed bereikbaar en werken wij gewoon door. Dat was voor Corona zo en dat is nu nog zo.

Ondersteuning werkzoekenden
Ook in deze soms erg onzekere tijd willen we je waar zo goed mogelijk ondersteunen met het vinden van een geschikte baan. We denken snel en graag met je mee. Daarvoor moet je je natuurlijk wel eerst inschrijven.

Ondersteuning van werkgevers
Voor zover wij het niet zelf kunnen oppakken zijn wij ook te allen tijde bereid om u te koppelen aan relaties van ons als die u wel verder kunnen helpen met het vinden van oplossingen zodat u zoveel mogelijk ‘normaal’ kunt doorwerken. U kunt bij ons een gratis account aanmaken.

Meer weten of contact?
Heeft u vragen over een vacature of wilt u een vacature plaatsen dan zijn wij nog steeds telefonisch en per mail goed bereikbaar. Indien een afspraak niet fysiek plaats kan vinden dan maken wij gebruik van videobellen

 

Terug naar de blogs

Inschrijven

Contact