facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van Steco metaalwarenfabriek B.V.
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving STECO BV ontwikkelt en produceert al 93 jaar producten in eigen huis. Van een fietsendrager uit ons eigen assortiment tot een muurrolhouder voor een OEM klant. We produceren producten in de breedste zin van het woord. Met de circa 40 medewerkers zijn de lijnen kort. Er heerst een informele cultuur in ons bedrijf, waar hard gewerkt wordt met een praktische en specialistische benadering van de markt.PRODUCENT VAN BUIS- EN DRAADPRODUCTEN NAAR TEKENING OF MODEL. EIGEN LAKKERIJ
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Steco is een toonaangevend toeleverancier die innovatieve producten ontwikkelt,
produceert en verkoopt voor o.a. de Europese rijwielindustrie. Met ruim 50 medewerkers
zorgt Steco al meer dan 80 jaar voor tevreden klanten en comfortabel fietsplezier.
Adres Wolweg 34
Plaats STROE
Telefoon 0342-441441
E-mail info@steco.nl
Webadres
Vacature - Verspaning bij Steco metaalwarenfabriek B.V.
Naam Omschrijving
Functiegroep Verspaning
Functie (CNC-) Draaier
(CNC-) Frezer
(CNC-) Kotteraar
(CNC-) Slijper
Instrumentmaker
Machinaal verspaner
Matrijzenmaker
Stempelmaker
Overig
Uren per week 40
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving Heb jij “iets” met techniek en heb je kennis van CNC programmeren of wil je dit graag leren? Denk jij graag creatief na over hoe je een product gaat maken? Ben je pas tevreden als het resultaat precies is zoals de klant vraagt?

En dat in een bedrijf dat innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan!? Lees dan snel verder, want waarschijnlijk zoeken wij jou!


CNC PROFESSIONAL
interne opleiding – afwisseling – continu verbeteren

Wat ga je doen?
Je werkt nauw samen met je twee zeer ervaren directe collega’s. Er is een uitgebreid inwerktraject waarin je je de specifieke kennis eigen maakt en steeds meer werkzaamheden zelfstandig uitvoert. Samen programmeren en bedienen jullie de CNC-machines voor het buigen van buizen en draad.

Je besteedt je tijd aan nieuwe en bestaande producten, die in kleine tot middelgrote hoeveelheden worden geproduceerd. Voor bestaande producten is al een programma geschreven. Op basis van de geplande output bepaal je zelf de optimale productievolgorde van die dag. Je bouwt de machine om, start productie op, doet controle metingen en zorgt dat productie optimaal verloopt en de kwaliteit goed is. Ook zorg je voor de juiste documentatie en het vastleggen van gegevens in logboeken.

Bij nieuwe producten begint jouw werk met een tekening van het te maken product, die je van je collega van engineering ontvangt. Materiaal en afmetingen zijn al bepaald, verder is het aan jou om te bepalen hoe je dit product gaat maken. Je bepaalt op welke machine je het product gaat maken, werkvolgorde en gereedschappen en schrijft vervolgens het programma. Je doet proefproducties, verricht metingen en stelt bij indien nodig. Hierbij houd je rekening met hoeken, sterktes en krachten om te komen tot het juiste eindresultaat. Soms is het een grote uitdaging om de juiste oplossing verzinnen.

Je overlegt veel met je directe collega’s en ook met collega’s van andere afdelingen. Uitgangspunt is altijd maximale klanttevredenheid. Ook zie je het belang van het vastleggen van informatie in logboeken en het archiveren van gegevens.
Wat breng jij mee?
• Een technische opleidingsachtergrond en MBO werk- en denkniveau;
• Ervaring met CNC-programmeren is een pré, bereidheid om te leren is een must;
• In staat technische tekeningen te lezen;
• Woonachtig in de omgeving van Stroe.

Persoonskenmerken
In jouw vak werk je geconcentreerd, uiterst nauwkeurig en gestructureerd. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je bent pas tevreden als je een kwalitatief hoogwaardig product hebt gemaakt.

Je hebt een passie voor je vak en van nature ben je betrokken, zowel bij de producten als bij het team en de verdere ontwikkeling van de organisatie. Je ziet het als een uitdaging om complexe producten te maken en deze zo efficiënt mogelijk te produceren met maximale kwaliteit. Graag denk je mee en kom je met eigen ideeën en creatieve oplossingen.

Je hebt een flexibele en op samenwerking gerichte instelling. Je werkt graag hard, daarnaast vind je een gezellige werksfeer met elkaar ook belangrijk. Bovenal ben je een teamspeler die bijdraagt aan de groei en professionalisering van Steco.

Ben je enthousiast?
Wij zijn zien graag je motivatie en CV tegemoet. Je bent natuurlijk ook vrij om op een andere creatieve manier jezelf te presenteren. Dit kun je mailen naar vacature@steco.nl.

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven