facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van Steelstone
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Steelstone is een staalconstructiebedrijf dat volop in ontwikkeling is. Wie met Steelstone samenwerkt, weet dat we creatief meedenken om ervoor te zorgen dat altijd de beste resultaten en constructies gerealiseerd worden. Integriteit vinden we ontzettend belangrijk. We komen afspraken na en blijven waar nodig communiceren over de te zetten stappen.
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Wij bieden een leuke en afwisselende werkomgeving. We hebben zeer gevarieerd werk. Je werkt in een moderne werkplaats en gaat mee op montage op locatie. Je komt in een gezellig team te werken in een bedrijf waar de lijnen kort zijn. We bieden een uitdagende functie met een goed salaris. Het salaris is afhankelijk van je kennis en werkervaring.
Adres Turnhoutsebaan 3
Plaats Goirle
Telefoon 013 - 530 27 94
E-mail noortje@steelstone.nl
Webadres www.steelstone.nl
Vacature - Voorman bij Steelstone
Naam Omschrijving
Functiegroep Leidinggevend / Coördinerend / Staf
Functie Voorman
Uren per week 40
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving Wij zoeken een gemotiveerde meewerkend voorman die zowel in de werkplaats als op locatie goed werk levert. In de werkplaats gaat het om het zorgen voor een optimaal verloop van de productie en samenstelling van staalconstructies. Je stuurt hier samen met een collega een klein team aan. Op locatie gaat het om het monteren en aansturen van het werk. We komen hiervoor zowel bij particulieren, als op bouwlocaties voor kleinere en wat grotere werken.

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven