facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van Aquaco bv Specialist in H2O Waterbeheersing
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Aquaco B.V. heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van beregeningsbedrijf tot een one stop shop in watertechniek. Aquaco B.V. verzorgt het ontwerp, de engineering, realisering en de service en onderhoud van o.a. beregeningsinstallaties t.b.v. sportvelden, golfbanen, parken en tuinen en van stofbestrijdingssystemen, fonteinen en schuim- en waterbehandelingsystemen.
Onder de handelsnaam Perrot Ede leveren wij leidingsystemen, pompen, afsluiters, putten en alle bijbehorende onderdelen. Perrot Ede onderscheidt zich met maatwerk oplossingen en reparatie- en revisiewerkzaamheden in een goed uitgeruste werkplaats.
Aquaco en Perrot zijn gevestigd in Ede, waar we met ca. 50 mensen werken aan onze passie: we make water work !
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Aquaco B.V. heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van beregeningsbedrijf tot een one stop shop in watertechniek. Aquaco B.V. verzorgt het ontwerp, de engineering, realisering en de service en onderhoud van o.a. beregeningsinstallaties t.b.v. sportvelden, golfbanen, parken en tuinen en van stofbestrijdingssystemen, fonteinen en schuim- en waterbehandelingsystemen.
Onder de handelsnaam Perrot Ede leveren wij leidingsystemen, pompen, afsluiters, putten en alle bijbehorende onderdelen. Perrot Ede onderscheidt zich met maatwerk oplossingen en reparatie- en revisiewerkzaamheden in een goed uitgeruste werkplaats.
Aquaco en Perrot zijn gevestigd in Ede, waar we met ca. 50 mensen werken aan onze passie: we make water work !
Adres Jennerstraat 11
Plaats EDE GLD
Telefoon 0481-377177
E-mail d.peters@aquaco.nl
Webadres www.aquaco.nl
Vacature - Werkvoorbereider bij Aquaco bv Specialist in H2O Waterbeheersing
Naam Omschrijving
Functiegroep Commercieel
Functie Werkvoorbereider
Uren per week 40
Opleidingsniveau HBO
Functieomschrijving Werkvoorbereider Watertechnische installaties Aquaco Ede

Je bent verantwoordelijk voor het op basis van de behoefte van de klant ontwerpen en berekenen van watertechnische installaties. Hierbij werk je nauw
samen met de afdelingen verkoop, materiaalvoorziening & logistiek, uitvoering en de projectleiders en jouw collega werkvoorbereiders om te zorgen dat
de aan jou toegewezen projecten tot in de puntjes zijn voorbereid. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.Daarnaast beoordeel je de offerte en overlegt met verkoop en projectleiding de bijzonderheden en maak je de werkvoorbereiding m.b.t. materiaal, materieel
en eventuele toeleveranciers en monteurs op orde. Je zorgt ervoor dat de afdeling materiaalvoorziening & logistiek en inkoop weet welke materialen en welk materieel op welk moment op welke plaats aanwezig moeten zijn. Daarnaast zorg je dat de werkplaats weet op welk moment prefab onderdelen gereed moeten zijn, om het eveneens door logistiek op het juiste moment op de juiste plek te laten afleveren. Bij onverwachte zaken tijdens de uitvoering van een project ondersteun je de projectleider en monteurs in het veld en zorg je voor een adequate oplossing.

De geschikte kandidaat voor deze functie:Heeft een technische HBO opleiding óf werk en denkniveau.
Werkt graag in teamverband.
Is in staat het eigen werk te structureren.
Proactief, zelfstarter, resultaatgericht.
Heeft ervaring en affiniteit met technische installaties.
Haalt voldoening uit het zorgen dat monteurs maximaal bezig kunnen zijn met het installeren en zich geen zorgen hoeven maken of het materiaal er wel is.
Is een doorzetter, kan prioriteiten stellen en werkt zelfstandig en systematisch.
Is de Duitse taal machtig (pré) of bereid eigen te maken.
Is vaardig met Cad tekeningen maken (SolidWorks of Autodesk Inventor) (pré).

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven