facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van Dumaco
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving WIJ BIEDEN:
- Een dynamische baan in een gedreven en prettig team.
- Afwisselend werk waarin jij het verschil kan maken.
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Ruime ontwikkelmogelijkheden.
- Verantwoordelijkheid en uitdaging.
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Wij maken onderdelen, samengestelde producten, sub-assemblies en complete installaties. Wat drijft ons? Dat elk onderdeel dat wij in opdracht mogen maken ertoe doet! Ertoe doen bestaat uit een aantal ingrediënten: de juiste kwaliteit, de juiste relatie waarin we al in de ontwerpfase mee kunnen denken en altijd zuinig omspringen met grondstoffen. Hoe doen we dat? Met meerdere locaties op een strategische as in Nederland, van noord naar zuid en van oost naar west. Zeven locaties, elke locatie ijzersterk in plaatwerk met een modern machinepark en hoog-gekwalificeerd personeel, van engineer tot operator. Maar ook elke locatie juist weer uniek door vergaande specialisatie.
Adres IJsselveld 18
Plaats MONTFOORT
Telefoon 0348-554403
E-mail info.dumaco@dumaco-montfoort.nl
Webadres www.dumaco.nl
Vacature - Voorman bij Dumaco
Naam Omschrijving
Functiegroep Leidinggevend / Coördinerend / Staf
Functie Voorman
Uren per week 38
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving Dumaco Montfoort is op zoek naar een gedreven en enthousiaste Meewerkend Voorman voor de afdeling Verspaning. Als Meewerkend Voorman van de Verspaning geeft je sturing aan de medewerkers van deze afdeling en ben je verantwoordelijk dat de medewerkers hun werkzaamheden uitvoeren conform de gestelde eisen van de opdrachtgever, met de juiste voorbereiding, uitvoering en (eind)controle op het CNC Frezen en CNC Draaien.
Je overlegt samen met de medewerkers en/of werkvoorbereider over werktekeningen en werkvolgorde. Je zet een productieplanning op voor de te verrichten werkzaamheden en streeft naar realisatie van productie binnen de gestelde planning. Tot slot werk je actief mee op beide disciplines; daarom is het hebben van praktijkervaring in CNC Frezen en CNC Draaien een vereiste. De merken van de draaibanken en freesmachines waarmee wordt gewerkt zijn Doosan, Mazak, Haas, Victor en Nakamura. De bijbehorende programmeertaal is Fanuc en Mazatrol.


FUNCTIE-EISEN:
- Affiniteit met metaal.
- Gemotiveerde houding.
- Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met CNC Frezen en CNC Draaien.
- Functioneren op MBO4 niveau.

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven