facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van TBP Electronics bv
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Als Electronics Manufacturing Services (EMS)-onderneming nemen wij het ontwerpen, produceren en testen van printed circuit boards assemblies (pcba’s) voor onze rekening. Onze kracht zit hem in de betrokkenheid bij het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement en Design for eXcellence (DfX). Ook zijn wij specialist in supply chain management, smart industry, test engineering en box building.
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Als Electronics Manufacturing Services (EMS)-onderneming nemen wij het ontwerpen, produceren en testen van printed circuit boards assemblies (pcba’s) voor onze rekening. Onze kracht zit hem in de betrokkenheid bij het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement en Design for eXcellence (DfX). Ook zijn wij specialist in supply chain management, smart industry, test engineering en box building.
Adres Vlakbodem 10
Plaats DIRKSLAND
Telefoon 0187-602744
E-mail info@tbp.nl
Webadres
Vacature - Elektrotechnicus bij TBP Electronics bv
Naam Omschrijving
Functiegroep Elektrotechniek / Elektronica / Besturingstechniek
Functie Elektrotechnicus
Uren per week 38
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving tbp electronics is op zoek naar een aantal fulltime (38u per week)

smt-operators m/v

Als SMT-operator (Surface Mount Technology) begint jouw dag in de ochtendshift. Jouw uitdaging is het assembleren van printplaten voor onze opdrachtgevers in diverse branches zoals defensie, medisch, lucht- en ruimtevaart.

Hoe pak je dit aan voor al die diverse opdrachtgevers? Je begint met het lezen van het scherm bij de SMT-machine en gaat alle componenten voor het project bij elkaar zoeken. Deze plaats je in de machine op de juiste plek. De onderdelen lijken veel op elkaar, dus je moet heel precies te werk gaan. Jij plaatst de onderdelen in de machine, waarna jouw collega nagaat of dit op de juiste manier is gedaan. Dat gebeurt natuurlijk ook andersom.

Jij controleert jouw collega’s of zij de onderdelen volgens de werkinstructie in de machine hebben geplaatst. Jouw functie heeft veel verantwoordelijkheid over de te assembleren printplaten. Halverwege het proces is een moment om te checken of alles goed gaat. De machine ligt op dat moment even stil en jij checkt of alle componenten volgens de werkinstructie op de printplaten komen te staan. Het kan gebeuren dat de machine een storing heeft: kleine storingen verhelp je zelf. Voor grote storingen schakel je de hulp in van jouw leidinggevende.

In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een halfuur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s even wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.Kun je tegemoet komen aan onderstaande wensen:

minimaal MBO werk- en denkniveau
goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
werkt graag in teamverband met gezellige collega’s
technisch inzicht en probleemoplossend vermogen
innovatief en meedenkend
bereid te werken in twee shifts (ochtend of middag)
en kun je je vinden in wat wij jou bieden:

werken bij een dynamische, toekomstgerichte organisatie
opleiding en/of training voor deze functie door de machineleverancier
een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
marktconform salaris en 8% vakantiegeld
reiskostenvergoeding & pensioenregeling via CAO metaal & techniek
ploegentoeslag bij werken in shifts

… stuur dan een bondig cv met enthousiaste brief aan onze HR manager Mart Grootenboer via hrm@tbp.nl of neem contact op via telefoonnummer +31 187 602744.

Wij kijken uit naar jouw ambitieuze reactie!

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven