facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van TBP Electronics bv
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt tbp electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. De naam tbp staat als vanzelfsprekend voor the business of perfection.
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt tbp electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. De naam tbp staat als vanzelfsprekend voor the business of perfection
Adres Vlakbodem 10
Plaats DIRKSLAND
Telefoon 0187-602744
E-mail info@tbp.nl
Webadres
Vacature - Monteur/tester bij TBP Electronics bv
Naam Omschrijving
Functiegroep Elektrotechniek / Elektronica / Besturingstechniek
Functie Monteur/tester
Uren per week 38
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving tbp electronics is op zoek naar een fulltime (38u per week)

test-medewerker printplaten m/v

Wil jij werken in hightech omgeving, een onderneming waar kwaliteit en saamhorigheid voorop staat en ben jij helemaal gek van elektronica? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een test-medewerker printplaten voor op onze testafdeling. Jouw uitdaging van de dag is het testen van printplaten voor onze opdrachtgevers in diverse branches zoals defensie, medisch, lucht- en ruimtevaart.

Het is een uitdagende fulltime functie voor een collega met technisch oplossingsgericht denkvermogen. Op onze testafdeling worden de geassembleerde printplaten (pcba’s) die wij produceren, volledig getest voordat deze worden uitgeleverd. Doordat jij trends signaleert en terugkoppelt aan productie, wordt het productieproces continu verbeterd en bijgesteld en daarin ben jij een belangrijke schakel.

Wat doe je nog meer als test-medewerker printplaten? De werkzaamheden omvatten het op basis van werkinstructies afregelen, testen, repareren en keuren van bij tbp geassembleerde printplaten doormiddel de volgende testmiddelen: AOI, ICT, EBST, flying probe, boundary scan (JTAG) en functionele testen.

Je bent verantwoordelijk voor de uitgevoerde taken en het in acht nemen van algemene- en kwaliteitseisen die aan het product zijn gesteld. Je hebt het technisch inzicht, de zorgvuldigheid en de handvaardigheid om printplaten te testen en te repareren. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig schema’s leest en dat je algemeen en specifieke testinstructrices opvolgt, om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen. Doordat tbp in diverse branches actief is, ziet geen dag en ook geen printplaat er hetzelfde uit. Daardoor heb je een afwisselende baan met elke dag nieuwe uitdagingen die jou voldoening geven. En ook een behoorlijke verantwoording, want jij bent de laatste kwaliteitscheck over dit proces!

Kun je tegemoet komen aan onderstaande wensen:

MBO4 werk- en denkniveau (elektrotechniek met differentiatie elektronica, mechatronica, robotica of gelijkwaardig) is zeer welkom!
kennis op het gebied van IPC-normen is een pré
aantoonbare kennis en ervaring met elektronica is een pré
technisch en analytisch inzicht
secuur & flexibel
werkervaring in een productieomgeving is een pré
goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
bereid te werken in twee shifts (ochtend en middag)
en kun je je vinden in wat wij jou bieden:

werken bij een dynamische, toekomstgerichte organisatie
je voelt je thuis in een familiebedrijf, waar iedereen voor elkaar klaar staat
een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
marktconform salaris en 8% vakantiegeld
reiskostenvergoeding en een filevrije omgeving
pensioenregeling via CAO metaal & techniek
ploegentoeslag bij werken in shifts
In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een halfuur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s even wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.

interesse?
… stuur dan een bondig cv met enthousiaste brief aan onze HR manager Mart Grootenboer via hrm@tbp.nl of neem contact op via telefoonnummer +31 187 602744. Je kunt bij hem terecht voor meer informatie en een eventueel oriënterend gesprek. Wij kijken uit naar jouw ambitieuze reactie!


interesse?
… stuur dan een bondig cv met enthousiaste brief aan onze HR manager Mart Grootenboer via hrm@tbp.nl of neem contact op via telefoonnummer +31 187 602744. Je kunt bij hem terecht voor meer informatie en een eventueel oriënterend gesprek. Wij kijken uit naar jouw ambitieuze reactie!

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven