facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van TBP Electronics bv
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Tbp electronics is een moderne en dynamische EMS-onderneming (electronics manufacturing services). Al sinds 1976 is de assemblage van hoogwaardige elektronicaproducten onze kernactiviteit. De organisatie beschikt over geavanceerde softwaretools, assemblageapparatuur en testfaciliteiten. Kwaliteitseisen staan bij tbp in een hoog vaandel. tbp, the business of perfection
Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt tbp electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. De naam tbp staat als vanzelfsprekend voor the business of perfection.

Onze kracht zit hem in de betrokkenheid bij het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement, Design for eXcellence (DfX), Design for Manufacturing (DfM), Design for Testing (DfT), Design for Logistics (DfL) en Design for Cost (DfC). Ook zijn wij specialist in supply chain management, smart industry, test engineering en cabinettenbouw.

Met meer dan 140 medewerkers staan wij al ruim veertig jaar klaar voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren: semiconductor, industrieel, olie & gas, bouw, telecom en ict, media en entertainment, medisch, lucht- en ruimtevaart, smart farming, scheepvaart, defensie en offshore. Hiervoor beschikken wij over alle benodigde certificeringen ten aanzien van kwaliteit, procesbeheersing, milieu, medisch gebied, defensie en lucht- en ruimtevaart. Het hoofdkantoor van tbp is gevestigd in Dirksland op Goeree-Overflakkee (ZH).
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt tbp electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. De naam tbp staat als vanzelfsprekend voor the business of perfection.
Adres Vlakbodem 10
Plaats DIRKSLAND
Telefoon 0187-602744
E-mail info@tbp.nl
Webadres
Vacature - Kwaliteitsmedewerker bij TBP Electronics bv
Naam Omschrijving
Functiegroep Leidinggevend / Coördinerend / Staf
Functie Kwaliteitsmedewerker
Uren per week 38
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving tbp is op zoek naar een fulltime (38u per week)

quality engineer m/v

Gezien de huidige marktontwikkelingen - welke nu van invloed zijn en in de toekomst - vergroot tbp haar capaciteit. Buiten uitbreiding van het pand, worden er ook op machineniveau en op personeelsvlak investeringen gedaan.

Geen enkele dag is hetzelfde en het is voor jou de uitdaging, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze producten van het allerhoogste niveau is en blijft. Afwijkingen zijn voor jou ook een uitdaging. Je bent een verantwoordelijk ingesteld persoon en je bent er op gefocust om tot de beste oplossingen te komen. Je hebt veel ad hoc bezigheden en werkt aan procesverbeteringen. Je bewaakt de kwaliteit binnen tbp en dus ben je een belangrijke schakel in de hele linie.
Je koppelt analyses uit het kwaliteitsregistratiesysteem naar de desbetreffende processen/afdelingen en voert eventuele verbeteringen door. Jij controleert op naleving van de procedures en de werkinstructies. Hiervoor moet je analytisch sterk zijn en accuraat te werk gaan. Je gaat veel in gesprek met zowel interne als externe partijen en daarvoor moet je sociaal en communicatief sterk zijn. Je werkt graag samen met jouw collega’s van de afdeling kwaliteit en bent een enthousiast persoon.

In de ochtend en middag is er een kwartier pauze en tussendoor een halfuur lunchpauze. Tijdens de pauzes ga je gezellig met jouw collega’s even wat eten en/of drinken in ons eigen Grand Café om even te ontspannen en jezelf op te laden voor de rest van de dag.

Kun je tegemoet komen aan onderstaande wensen:

minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau aangevuld met diverse cursussen/trainingen
kennis van relevante ISO-normeringen
kennis van kwaliteitsbeheersing tools (FMEA, 8D)
kennis van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving
goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
werkt graag in teamverband met gezellige collega’s
technisch inzicht en probleemoplossend vermogen
je bent accuraat en analytisch
en kun je je vinden in wat wij jou bieden:

werken bij een dynamische, toekomstgerichte organisatie
een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
marktconform salaris
8% vakantiegeld
reiskostenvergoeding
pensioenregeling
… stuur dan een bondig cv met enthousiaste brief aan onze HR manager Mart Grootenboer via hrm@tbp.nl of neem contact op via telefoonnummer +31 187 602744.

Wij kijken uit naar jouw ambitieuze reactie!

interesse?
… stuur dan een bondig cv met enthousiaste brief aan onze HR manager Mart Grootenboer via hrm@tbp.nl of neem contact op via telefoonnummer +31 187 602744. Wij kijken uit naar jouw ambitieuze reactie!

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven