facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van TBP Electronics bv
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Tbp electronics is een moderne en dynamische EMS-onderneming (electronics manufacturing services). Al sinds 1976 is de assemblage van hoogwaardige elektronicaproducten onze kernactiviteit. De organisatie beschikt over geavanceerde softwaretools, assemblageapparatuur en testfaciliteiten. Kwaliteitseisen staan bij tbp in een hoog vaandel. tbp, the business of perfection
Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt tbp electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. De naam tbp staat als vanzelfsprekend voor the business of perfection.

Onze kracht zit hem in de betrokkenheid bij het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement, Design for eXcellence (DfX), Design for Manufacturing (DfM), Design for Testing (DfT), Design for Logistics (DfL) en Design for Cost (DfC). Ook zijn wij specialist in supply chain management, smart industry, test engineering en cabinettenbouw.

Met meer dan 140 medewerkers staan wij al ruim veertig jaar klaar voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren: semiconductor, industrieel, olie & gas, bouw, telecom en ict, media en entertainment, medisch, lucht- en ruimtevaart, smart farming, scheepvaart, defensie en offshore. Hiervoor beschikken wij over alle benodigde certificeringen ten aanzien van kwaliteit, procesbeheersing, milieu, medisch gebied, defensie en lucht- en ruimtevaart. Het hoofdkantoor van tbp is gevestigd in Dirksland op Goeree-Overflakkee (ZH).

Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Als electronics manufacturing services (EMS)-onderneming biedt tbp electronics geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit board assemblies (pcba’s). Opdrachtgevers profiteren van de hoogste productwaarde en best value of ownership. Dit dankzij ontwerpoptimalisatie op het gebied van maakbaarheid, testbaarheid, leverflexibiliteit en kosten, met als resultaat maximaal productierendement en maximale kwaliteit. De naam tbp staat als vanzelfsprekend voor the business of perfection.
Adres Vlakbodem 10
Plaats DIRKSLAND
Telefoon 0187-602744
E-mail info@tbp.nl
Webadres
Vacature - Werkvoorbereider bij TBP Electronics bv
Naam Omschrijving
Functiegroep Elektrotechniek / Elektronica / Besturingstechniek
Functie Werkvoorbereider
Uren per week 38
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving Gezien de huidige marktontwikkelingen - welke nu van invloed zijn maar ook in de toekomst - heeft tbp haar capaciteit vergroot. Buiten uitbreiding van het pand zelf, werden ook op machineniveau investeringen gedaan.

Wij zijn daarom op zoek naar een kundige project engineer op onze afdeling werkvoorbereiding, welke een optimaal verloop van het productieproces bereikt door het analyseren van de technische realiseerbaarheid van het door onze opdrachtgevers aangevraagde product en het vertalen daarvan naar de betreffende afdelingen.

Wij bieden een zelfstandige technische functie binnen de open sfeer van ons bedrijf. Een functie waarin je mede-verantwoordelijk bent voor het toetsen van de data voor het product, de gebruikte standaarden zoals die van de IPC, materiaalkeuzes, doelmatigheid en kwaliteit. Organisatorisch vallen wij onder de cao metaal- en techniek.

Heb jij passie voor samenwerken aan diverse projecten voor opdrachtgevers in allerlei branches, pas jij in het geschetste profiel en voldoe je aan onderstaande wensen:

MBO werk/denkniveau, aangevuld met training of enkele jaren ervaring op het gebied van elektronica
gedreven in probleemanalyse en (kwaliteit) oordeelsvorming
communicatief sterk in Nederlands en Engels
goed in samenwerken
oplossings- en resultaatgericht
technische componentkennis
… stuur dan een bondig cv met enthousiaste brief aan onze HR manager Mart Grootenboer via hrm@tbp.nl of neem contact op via telefoonnummer +31 187 602744.

Wij kijken uit naar jouw ambitieuze reactie!

interesse?
stuur jouw sollicitatiebrief met cv en enthousiaste motivatie per e-mail naar hrm@tbp.nl t.a.v. Mart Grootenboer als je wat ziet in deze uitdaging

Mart Grootenboer

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven