facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van Nihot Recycling Technology BV
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Nihot/BHS Europe in Amsterdam Westpoort maken onderdeel uit van een groep bedrijven waar afvalscheidingsmachines worden ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd. We gebruiken hiervoor diverse technieken; scheiding op basis van lucht-, zeef-, of optische scheidingstechniek. Onze machines scheiden het afval zodanig dat de diverse afvalstromen gerecycled kunnen worden; een schitterend proces. Onze klanten zijn met name organisaties waar afval gerecycled wordt of verwerkt wordt tot secundaire brandstof.
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Ontwikkeling, productie en installatie van afvalscheidingsmachines.
Adres Generatorstraat 16
Plaats Amsterdam
Telefoon 020-5822030
E-mail pienv@nihot.nl
Webadres www.nihot.nl
Vacature - Elektrotechniek / Elektronica / Besturingstechniek bij Nihot Recycling Technology BV
Naam Omschrijving
Functiegroep Elektrotechniek / Elektronica / Besturingstechniek
Functie Elektrotechnicus
Installatietechnicus
Field engineer
Monteur
Kastenbouwer
Monteur/tester
Panelenbouwer
Programmeur
Servicemonteur
Software engineer
Werkvoorbereider
Uren per week 38
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving Ben jij een kei in elektrotechniek? Zoek jij een internationale functie waarbij je regelmatig op een buitenlandse locatie aan het werk bent? En vind jij het belangrijk om indirect een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld? Ja? Dan is dit de functie voor jou!

Nihot/BHS Europe in Amsterdam Westpoort maken onderdeel uit van een groep bedrijven waar afvalscheidingsmachines worden ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd. We gebruiken hiervoor diverse technieken; scheiding op basis van lucht-, zeef-, of optische scheidingstechniek. Onze machines scheiden het afval zodanig dat de diverse afvalstromen gerecycled kunnen worden; een schitterend proces. Onze klanten zijn met name organisaties waar afval gerecycled wordt of verwerkt wordt tot secundaire brandstof. Voor ons zusterbedrijf NRT (optische scheiding) zijn wij per direct op zoek naar een

International Field Service Technician
fulltime

voor de serviceverlening voor de NRT productgroep. NRT’s laatste productlancering: een technologie middels Artificial Inteligence, de MAX AI. Een baanbrekende ontwikkeling; een zelflerende robot! Nieuwsgierig? Bekijk de video op https://youtu.be/Q7tE_vNYzzU.

Wat ga je doen?
• Om de techniek en de machines te leren kennen word je 6-8 weken intern opgeleid bij NRT in Nashville, Amerika. Daarna is Amsterdam je standplaats als je niet aan het reizen bent.
• Op locatie installeer je de machines uit de complete NRT-productlijn en stelt deze in bedrijf.
• Ook ben je (op afroep) beschikbaar om op locatie mechanische, elektrische of softwarematige storingen op te lossen en bezoek je klanten voor preventief onderhoud.
• Een ander iets leren vind je leuk! Je instrueert namelijk personeel van klanten over veiligheid, werking en preventief onderhoud van de machines.
• Je volgt op afstand NRT-systemen en informeert de klanten proactief over de conditie van de machines. Ook sta je hen bij, bij het oplossen van problemen.
• Je komt bij zusterorganisatie BHS Europe in dienst (gevestigd in Amsterdam) en bedient vanuit hier de (voornamelijk) Europese klanten van NRT.
• Naar verwachting ben je 80% van je werktijd reizende of op locatie aan het werk.
Wie zoeken wij?
• Jij bent de trotse bezitter van een diploma Elektrotechniek op minimaal MBO 3/4 niveau.
• Je hebt enige ervaring als internationaal monteur.
• Jij, als brede techneut, hebt ervaring met elektrische, mechanische, pneumatische techniek en PLC-programmering.
• Je bezit praktische kennis van TPC/IP-netwerkinfrastructuur, routing en algemene
Ethernet-topologie.
• Heb je toevallig ervaring met robotica (ABB)? Geen must, maar zeker een pré!
• Belangrijk! Je bent flexibel en past je makkelijk aan als je werkschema plots wijzigt.
• Het spreken en schrijven van de Engelse taal? Geen probleem voor jou. Perfecte beheersing is geen must, je moet je verstaanbaar kunnen maken voor klanten en collega’s.
• Je vindt het leuk om regelmatig te reizen naar het buitenland en te reizen en werken buiten de normale werktijden. Hallo vrijheid en zelfstandigheid!
• Jij bent het visitekaartje van NRT en daar handel je naar. Want jij beseft; de klant is koning!

Waarom wil jij deze functie? Hierom!
Allereerst werk je met toonaangevende technologieën. Daarnaast; onze machines maken recycling mogelijk. Hoe mooi is het om daar je bijdrage aan te leveren? En wat dacht je van het internationale karakter van deze functie; gaaf toch? Niet alleen vallen onze medewerkers onder de CAO Metaalbewerkingsbedrijf (25 verlof- en 13 ADV-dagen per jaar!), daar bovenop hebben we ook diverse aantrekkelijke bedrijfsregelingen. Een Field Service Technician komt ook nog in aanmerking voor extra vergoedingen, bovenop de standaard CAO overwerkvergoedingen. Dat is dus mooi meegenomen. Zeg nou eerlijk; daar wil jij toch deel van uitmaken?

Vragen en solliciteren
Klinkt interessant hé. Meer weten? Neem een kijkje op https://www.nrtsorters.com/. Heb je vragen; schroom niet en bel of mail Pien Vonk (HR Advisor) via 06-38686302/020-5822030 of pienv@nihot.nl. Ben je enthousiast en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Mail dan meteen je motivatie en cv. Je kunt je sollicitatie richten aan dhr. Landen Stoker (Vice President Global Service). De eerste kennismaking vindt plaats in Amsterdam, het tweede gesprek is een telefonisch gesprek met NRT in Amerika. Hopelijk ontmoeten wij je spoedig tijdens een informeel kennismakingsgesprek!


Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven