facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van Aqua+ Sprinklersystemen
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties en kent al jaren een stabiele groei. Het is een familiebedrijf, dat in de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid tot een onderneming met ruim 200 medewerkers, door heel Nederland. Vanuit vier vestigingen worden de projecten gecoördineerd, waarbij Goor de hoofdlocatie is. De sfeer is positief, open en informeel. Tevredenheid en betrokkenheid onder collega’s is hoog en er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden.
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Ontwerpen, plaatsen, onderhouden en testen van sprinklerinstallaties door heel Nederland.
Adres Molenstraat 61 A
Plaats GOOR / LANDELIJK
Telefoon 0547-286000
E-mail k.konst@aqua.nl
Webadres www.aqua.nl
Vacature - Monteur/tester bij Aqua+ Sprinklersystemen
Naam Omschrijving
Functiegroep Elektrotechniek / Elektronica / Besturingstechniek
Functie Monteur/tester
Uren per week 40
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving Als monteur verricht jij samen met jouw directe collega’s werkzaamheden aan nieuwe of bestaande installaties bij onze klanten door het hele land. Je bent veel op pad, maar komt daardoor ook op bijzondere plekken!

Jouw werkzaamheden bij Aqua+
Als monteur op onze projecten heb je een uitdagende baan. Uiteraard zijn de werkzaamheden tot in detail voorbereid door onze engineers, maar op locatie kan het soms net even anders zijn, waardoor je inventief en creatief moet zijn.
De ene keer werk je in een hangar op een luchthaven, dan weer in een bibliotheek en de volgende opdracht kan een groot distributiecentrum zijn.

Bij klussen verder van huis ben je bereid te overnachten in een hotel in de buurt van de werklocatie (uiteraard volledig verzorgd door Aqua+). Woon je in het oosten van het land, dan zal het regelmatig voorkomen dat je maandag t/m donderdag van huis bent. De vrijdag ben je dan vrij.

Jouw ervaring en skills als monteur
Als jij gedreven bent om iedere dag verder te groeien ben je bij Aqua+ uitstekend op je plek.
Verder vragen wij van jou dat jij:
- technische ervaring hebt en van aanpakken weet;
- voor zelfstandig monteur: enkele jaren ervaring in de sprinklerbranche;
- geen hoogtevrees hebt, aangezien je regelmatig op hoogte zult werken;
- in het bezit bent van rijbewijs B;
- een klantgerichte, collegiale en flexibele werkhouding hebt.

Ervaring in de sprinklerbranche helpt je om snel aan de slag te kunnen, maar is niet vereist.

Jouw ontwikkeling bij Aqua+
Wij investeren in al onze medewerkers. Ga jij bij ons aan de slag, dan doorloop je daarom een opleidingstraject bestaande uit trainingen (intern/extern), coaching en/of training on the job. Zo leer je onze organisatie, jouw nieuwe functie en het sprinklervak van binnen en buiten kennen. Verder kun je bij ons ook andere ambities waarmaken. Interne doorstroom wordt gestimuleerd en omdat wij een groeiende organisatie zijn, is er veel mogelijk.

Stuur je CV en motivatie naar hr@aqua.nl. Heb je vragen, stuur dan gerust een mail of neem contact met Kristel Konst, HR Adviseur, via 06-12517117.

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven