facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van Nihot Recycling Technology BV
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Bij Nihot in Amsterdam houden wij ons bezig met de ontwikkeling, productie en installatie van afvalscheidingsmachines op basis van luchttechniek.
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Bij Nihot in Amsterdam houden wij ons bezig met de ontwikkeling, productie en installatie van afvalscheidingsmachines op basis van luchttechniek.
Adres Generatorstraat 16
Plaats Amsterdam
Telefoon 020-5822030
E-mail pienv@nihot.nl
Webadres www.nihot.nl
Vacature - Service en Onderhoud bij Nihot Recycling Technology BV
Naam Omschrijving
Functiegroep Service en Onderhoud
Functie Onderhoudsmonteur
Monteur lmb
Monteur mobiel intern
Uren per week 40
Opleidingsniveau MBO
Functieomschrijving Zoek jij een kantoorfunctie, maar dan in een technische omgeving zoals de Machinebouw? Past een no-nonsens bedrijf met een praktische instelling bij jou? Werk je bij voorkeur bij een werkgever met een “groen tintje”? Ja? Lees vooral verder, want dit is dé functie voor jou!

Bij Nihot in Amsterdam houden wij ons bezig met de ontwikkeling, productie en installatie van afvalscheidingsmachines op basis van luchttechniek. Eh wat? Ja, onze machines scheiden het afval zodanig dat afvalstromen gerecycled kunnen worden; een schitterend proces. Onze klanten zijn met name organisaties (veelal internationaal) waar afval gerecycled wordt of verwerkt wordt tot secundaire brandstof. Deze machines worden geproduceerd in onze eigen, aangrenzende fabriek. De afdeling Projects en Service zorgt ervoor dat onze machines op locatie worden gemonteerd en in bedrijf gesteld. Daarnaast levert de afdeling spare & wear parts aan onze klanten wereldwijd. Voor deze afdeling zijn wij per direct op zoek naar een:

Medewerker Service Support
fulltime

Wat ga je doen?
De term “spin in het web” cliché? Misschien wel, maar het is wel zo! Je ondersteunt en ontzorgt de afdeling Projects en Service op administratieve wijze. Lees verder wat dit onder andere inhoudt…
• Als een Pietje Precies werk je nauwkeurig offertes uit en volgt deze op.
• Je organiseert het transport van onderdelen en maakt er een sport van om dit vlekkeloos te laten verlopen.
• Jij zorgt er voor dat alle documentatie voor levering bij de klant (zoals paklijsten) dik op orde is.
• Lekker afwisselend, want je hebt regelmatig contact met andere afdelingen. Je informeert bijvoorbeeld de afdeling Finance over te factureren termijnen.
• Je registreert orders in het verkoopoverzicht en maakt de verkoopordernummers aan.

Wie zoeken wij?
• Je hebt stage- of werkervaring opgedaan in een technische kantoorfunctie. Daardoor hoeven we jou niet te vertellen wat bijvoorbeeld een lager is.
• Een technisch MBO diploma (niveau 3 of 4) heb jij in je bezit.
• Heb je ervaring met commercieel klantcontact? Dat is mooi, maar geen keiharde must.
• De Engelse taal? Geen probleem voor jou, veel van onze klanten communiceren namelijk in het Engels. Het merendeel van het contact bestaat uit emailverkeer.
• Je kunt goed uit de voeten met Excel, maar je hoeft geen expert te zijn.
• Daarnaast ben je flexibel, hands-on en vind je het belangrijk om alles tot in de puntjes goed te regelen.

Waarom wil jij bij Nihot komen werken? Hierom!
Allereerst; Nihot verkoopt machines met toonaangevende technologieën, die geproduceerd worden in onze aangrenzende fabriek. Daarnaast; duurzaamheid is helemaal van nu en daar sluiten onze machines uitstekend bij aan. De sfeer binnen onze organisatie is informeel, betrokken en er is ruimte voor een grapje. De term “praktisch” kenmerkt precies onze bedrijfscultuur. Niet alleen vallen onze medewerkers onder de CAO Metaalbewerkingsbedrijf (38 vrije dagen per jaar! Hoezo veel vrije tijd?), daar bovenop hebben we ook diverse aantrekkelijke bedrijfsregelingen. En “last but not least”; we zijn marktleider in de luchttechniek en daar zijn we hartstikke trots op! Zeg nou eerlijk; daar wil jij toch deel van uitmaken?

Vragen en solliciteren
Wil je meer weten over de functie of de bijbehorende arbeidsvoorwaarden? Schroom niet en bel of mail Pien Vonk, HR Advisor via 06-38686302/020-5822032 of mail via pienv@nihot.nl. Ben je enthousiast en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Mail dan direct je motivatie en cv. Je kunt je sollicitatie richten aan Marto Berkheij, Manager Projects & Service. Hopelijk ontmoeten wij je spoedig tijdens een informeel kennismakingsgesprek!

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven