facebook
Facebook
linkedin
LinkedIn
twitter
@TransferroNL
#transferronl
Mail ons!
040 - 209 2054

Op zoek naar werk

Selecteer een vacature, heeft u belangstelling meld u dan aan door uw gegevens in te vullen.

Gegevens van Aqua+ Sprinklersystemen
Naam Omschrijving
Bedrijfsomschrijving Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties en kent al jaren een stabiele groei. Het is een familiebedrijf, dat in de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid tot een onderneming met ruim 200 medewerkers, door heel Nederland. Vanuit vier vestigingen worden de projecten gecoördineerd, waarbij Goor de hoofdlocatie is. De sfeer is positief, open en informeel. Tevredenheid en betrokkenheid onder collega’s is hoog en er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden.
Nadere omschrijving bedrijfsactiviteiten Ontwerpen, plaatsen, onderhouden en testen van sprinklerinstallaties door heel Nederland.
Adres Molenstraat 61 A
Plaats GOOR / LANDELIJK
Telefoon 0547-286000
E-mail k.konst@aqua.nl
Webadres www.aqua.nl
Vacature - Projectleider bij Aqua+ Sprinklersystemen
Naam Omschrijving
Functiegroep Leidinggevend / Coördinerend / Staf
Functie Projectleider
Uren per week 40
Opleidingsniveau Geen vooropleiding
Functieomschrijving PROJECTLEIDER
Als Projectleider draag jij de verantwoordelijkheid voor het in goede banen leiden van onze projecten, waarbij je samen met jouw team ervoor zorgt dat onze klanten de allerbeste oplossingen op het gebied van brandbeveiliging krijgen. Als Projectleider ben jij daarbij de verbindende schakel tussen Aqua+ en de klant. Oftewel: je begrijpt zowel de behoefte van de klant als de techniek die daarvoor nodig is.

Jouw werkzaamheden bij Aqua+
Je hebt een hele gevarieerde functie, waarin je tegelijkertijd met meerdere projecten bezig bent, in verschillende fases. Je verzorgt de contacten met alle externe partijen, zoals de klant, inspectiebureaus en bouwpartners. Intern zorg je voor een goede afstemming en planning van de werkzaamheden binnen de afdelingen Engineering en Montage. Je bewaakt de voortgang van projecten, rapporteert afwijkingen en zorgt indien nodig voor oplossingen.
Om de projecten tot een succesvol einde te brengen, weet jij precies wie waarmee bezig is, heb je voldoende technische kennis en heb je oog voor veiligheid op de werklocaties.
Regelmatig ben je aanwezig bij de opdrachtgever of op de werklocatie, wat betekent dat je vaak voor de files uit al op pad bent! Geen dag is hetzelfde en juist daar haal jij je energie uit.

Jouw ervaring en skills als Projectleider
Een goede basis is uiteraard belangrijk. Dit betekent dat jij:
bij voorkeur een hbo-studie hebt afgerond richting Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of Installatietechniek. Heb je geen hbo-diploma, dan beschik je aantoonbaar over dat niveau door werkervaring.
gedegen ervaring hebt opgebouwd in een soortgelijke functie binnen een technisch bedrijf;
communicatief sterk bent en goed onder druk functioneert;
besluitvaardig en klantgericht bent.

Jouw ontwikkeling bij Aqua+
Wij investeren in al onze medewerkers. Ga jij bij ons aan de slag, dan doorloop je een opleidingstraject bestaande uit trainingen (intern/extern), coaching en/of training on the job. Zo leer je onze organisatie, jouw nieuwe functie en het sprinklervak van binnen en buiten kennen. Heb je al kennis van sprinklertechniek, dan is dat uiteraard een voordeel.

Wat krijg je?
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Flexibele werktijden
Opleiding, coaching en training on the job
25 vakantiedagen en 13 adv-dagen

Is dit jouw volgende stap?
Stuur dan je CV en motivatie naar hr@aqua.nl. Heb je vragen, stuur dan ook gerust een mail of neem contact op met Marloes Lammertink, HR Adviseur, via 0547-286000
of 06-15390461.

Wilt u reageren op de vacature? Log dan eerst in.
Inloggen

Heeft u nog geen account? Maak er dan één aan.
Inschrijven